Er dit tag gammelt og slidt? Trænger dit hus til et nyt tag? Så kan vi hjælpe dig. Med mere end 40 års erfaring, de bedste og mest kompetente tømrere, kan du være sikker på at få håndværk der er udført professionelt og at alt er i orden efter vi har været der. Vi går ikke før du er tilfreds.

Vores tømrere og snedkere har lagt nyt tag hos mange af vores tilfredse kunder i Galten, Århus og Skanderborg. Men vi kører også i resten af Jylland.

Vi tilbyder kompetent rådgivning

Når du skal have lagt nyt tag kan der være mange ting at tage stilling til. Der findes mange forskellige slags tage, farver og tagkonstruktioner. Hos Tømrermester Leif Hougaard tilbyder vi mange forskellige løsninger, da vi ved der er stor forskel på den enkeltes behov og ønsker. 

Derfor står vi også klar til at hjælpe dig med rådgivning og sparring, så du ender med at få det rette tag til dig. Vi laver altid en grundig undersøgelse af konstruktionen, så vi ved om taget passer til din bolig og samtidig sikre at dit nye tag har det bedst mulige fundament.

Det er dog ikke i alle tilfælde at lægning af nyt tag er løsningen. I nogle tilfælde vil man med den rette tagrenovering kunne forlænge levetiden på ens eksisterende tag betydeligt. Vi undersøger altid alle dine muligheder.

Skal du have et tilbud?

Fordele ved et nyt tag

Der er mange fordele ved at få skiftet dit gamle tag ud med et nyt. Hvis dit tag er meget slidt, kan du i værste fald risikerer at der kommer vand- og fugtskader under taget og ind i huset. Hvilket kan være en bøvlet og dyr omgang at få rettet op. Derfor er det altid bedst at få tjekket taget inden skaden er sket, da det kan være dyre lærepenge.

Derudover så vil et hus med et nyt tag også have en højere salgsværdi og så vil et nyt tag også isolerer bedre så du kan også nedbringe din varmeregning lidt i processen.

Ønsker du et tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os på 40 18 33 12 og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejder. 

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig på dit nye tag.