Står du og skal have udskiftet dine vinduer og døre? Så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi er et professionelt tømrerfirma med end 40 år i faget, hvilket har gjort at vi har en bred vifte af kompetencer og kan dermed udfører mange typer af opgaver.

Ønsker du at udskifte dine gamle vinduer og døre med nye energivenlige vinduer og døre, så er vi det rette match. Vi kører i området Galten, Århus og Skanderborg, men bor du uden for dette område, og ønsker du at vi kommer forbi dit hus. Så kontakt os gerne gennem vores kontaktformular her på siden. Så giver vi gerne et tilbud på montering af nye vinduer eller døre. 

Få et uforpligtende tilbud

4 gode grunde til at skifte dine vinduer og døre

Der er mange gode grunde til at få udskiftet de gamle vinduer eller døre, her er hvad vi mener er de 4 bedste grunde til at et besøg af os.

Nye og energivenlige vinduer kan være med til at nedbringe din varmeregning. Hvis dine vinduer er af ældre årgang, er der stor chance for at de ikke er godt isoleret, og derfor ikke holder særlig godt på varmen. Her vil nye energivenlige vinduer eller hoveddør være med til sikre at din varme bliver inde i huset. Der vil heller ikke komme fugt i vinduerne som man ofte ser med gamle vinduer.

Du vil opleve at din bolig får et meget bedre og sundere indeklima, hvilket er godt for dit helbred. Og vi bruger mange timer i hjemmet, så et godt indeklima er rigtig vigtigt.

Hvis din bolig har gamle og nedslidte vinduer kan montering af nye også være med til at give hele husets visuelle udtryk et kæmpe løft. Vi samarbejder med KPK Døre & Vinduer som har et stort udvalg af vinduer, så vi kan helt sikkert tilbyde dig noget der passer til lige netop din stil.

Selvom det kan være en større udskrift at investerer i nye vinduer og døre til huset, så er det faktisk en god investering, da det vil være med til at øge boligens værdi.

Hvad koster montering af døre og vinduer?

Prisen for vinduer og døre kan varierer meget, da det kommer an på valg af vinduestype, farve og antal. Hvis du ønsker at få en pris på nye vinduer eller døre, så udfyld vores kontaktformular eller giv os et kald på 40 18 33 12 og vi giver dig et uforpligtende tilbud på det du ønsker.

Har du andre spørgsmål omkring udskiftning af døre eller vinduer så står vi også altid klar til at rådgive dig, så du får det bedste slutresultat.